INTENSE AGE CARE OŠETRENIE

INTENSE je luxusná línia, špeciálne vyvinutá pre pleť ženy súčasného moderného a náročného sveta, plného negatívnych faktorov zo znečisteného prostredia, elektrosmogu. Inovatívny princíp tzv. C-4 : C CHRONO, C CITY, C COMPUTER, C CONNECTED LIFESTYLE. Poskytuje 24 hodinovú ochranu pleti. Neurokozmetika-neuroageing.

Kozmetické ošetrenie Intense predstavuje inováciu medzi kometickými ošetreniami. Spomaľuje stárnutie nervových buniek pokožky, prostredníctvom čoho sa v značnej miere spomaľujú procesy stárnutia samotnej pokožky. Poskytuje ochranu pred nepriaznivými vonkajšími vplyvmi a poškodeniam pokožky elektrosmogom. Najnovšie vedecké výskumy povrdzujú, že tieto faktory v značnej miere pôsobia na stárnutie pokožky. Prípravky Intense, či už profesionálne, alebo na domáce ošetrenie, a kozmetické ošetrenie Intense ponúkajú riešenie všetkým ženám aj mužom žijúcich v mestách, používajúcich elektronické zariadenia, telefóny, tablety, počítače. Prípravky dokážu zabezpečiť ochranu pokožky pred predčasným stárnutím. Ošetrením sa docieli okamžité, viditeľné vyhladenie pleti a jas.

1. krok:

Prvým krokom ošetrenia, tak profesionálneho, ako aj domáceho je očistenie pleti Komplexom 3 v 1 na čistenie pleti tváre a očí. Špeciálny čistiaci prípravok, ktorý v prvej fáze odlíči, v ďalšej fáze uvoľní a rozpustí znečistenie na povrchu pokožky a vo fáze tretej tonizuje. Obsahuje špeciálne účinné zložky, energetizovanú morskú vodu, ktorá eliminuje škodlivé látky v pokožke a pripraví pleť na mestskú klímu, pričom tekuté Karité maslo hlboko hydratuje pleť.

2. krok:

Pre profesionálne ošetrenie použijeme Intense KIT profesionálne balenie, na jedno ošetrenie 5 ks 5 ml špeciálnych ampuliek postupne po sebe, podľa číslovania. Docielime tak dokonalé profesionálne ošetrenie. Hlavné účinné zložky Intense KIT tvorí Laminaria hyperborea, hnedá riasa, ktorá dokáže spomaliť proces stárnutia nervových buniek v pokožke. Má špeciálny vyhladzujúci a ochranný účinok. Táto zložka v roku 2015 vyhrala cenu najinovatívnejšej kozmetickej zložky. Obsahuje aj energetizovanú morskú vodu, ktorá eliminuje v pokožke uložené škodlivé látky. Ďalšou, veľmi účinnou zložkou je Theobroma cacao, ktorá takisto veľmi efektívne znižuje nepriaznivé účinky elektrosmogu, pričom zvyšuje elasticitu pokožky. A v neposlednom rade Pivónia ružová pleť homogenizuje a rozžiari.

1. ampulka Intense KIT je enzymatický peeling. Enzýmy papaye a manga uvoľňujú odumreté bunky na povrchu pokožky a pripravia pleť na dokonalé prijatie účinných zložiek ostatných krokov ošetrenia. Enzymatický peeling necháme pôsobiť 5-10 minút, následne zotrieme.

3. krok:

Druhá ampulka  Intense KIT  je masážna ampulka unikátnej textúry. Je gélovitej konzistencie, ktorá sa pri masáži, pôsobením tepla a trenia rúk mení na klzkú, umožňuje tak jedinečnú masáž. Je vhodná aj na prístrojovú aplikáciu, rádiofrekvenciu.

4. krok:

Tretia ampulka je koncentrát špeciálnych účinných zložiek, ktorý jemne vklepkáme do pokožky, alebo aplikujeme prístroj, elektroporáciu.

5. krok:

4. a 5. ampulky Intense KIT obsahujú masky. Tieto ampulky aplikujeme naraz, len na iné časti tváre. 4. ampulku nanášame na citlivé oblasti, čiže líca, 5. ampulku na ostatné časti tváre, krk a dekolt. Aplikujeme ich pomocou štetca. Doba pôsobenia je 15 minút. Masky pôsobia veľmi intenzívne, vyhladzujú vrásky, odstránia príznaky únavy, zapožičiavajú pleti krásnu farbu a jas.

6. krok:

Po uplynutí doby pôsobenia, t.j. 15 minút, odstránime masku č.4 z lícnej časti a ostávajúcu 5. ampulku zapracujeme do pleti štetcovou masážou ako ukončenie ošetrenia.

No a výsledok hovorí sam o sebe!

75-15 OMLADZOCAVIE OŠETRENIE PLETI

Línia 75.15 predstavuje inteligentnú kozmetickú radu na genetických základoch. Revolučné riešenie 21. storočia na omladenie pleti a jeho trvalého udražania! Z hľadiska stárnutia zohráva veľmi dôležitú úlohu genetika. Niektoré naše gény sú zodpovedné za udražanie mladosti ,, tajomstva dlhovekosti“. Súčastný pokročilý vývoj, technológie a najväčšie objavy kozmetológie umožňujú definovanie takých rastlinných molekúl, tým výber najúčinnejších zložiek a ich kozmetické využitie, ktoré majú vplyv na genetické kódy prírody. Hlavnou účinnou zložkou línie 75.15 je výťažok z Pistacie lentiscus, ktorý zvyšuje aktivitu funkcie pokožky a tým ju omladzuje. 75.15 predstavuje novú stratégiu proti stárnutiu pleti!

Línia 75.15 zabezpečuje okamžité, viditeľné výsledky. Ošetrením prípravkami línie sa pleť stáva mladšou , sviežou a rozjasní sa, omladzujú sa a formujú sa kontúry tváre, a vďaka kombinácie kozmetických účinných zložiek novej generácie, vytvára obnovený, kompaktnejší obraz pokožky.

Očistenie pleti: Čistiacim krémom línie 75.15 prečistíme pleť. Čistiaci krém penovo ľahkej textúry, najprv vmasírujeme do pleti počas niekoľkých minút, neskôr odstránime mokrou hubkou. Obsahuje olej z Mučenky a Cupuacu maslo, bohaté na omega-6 mastné kyseliny, ako aj kyselinu hyalurónovú a ametyst. Má vynikajúce zmäkčujúce a čistiace účinky.

Peeling: pleťovým peelingom 75.15 so zrnkami trstinového cukru. Tento peeling je bohatý na prírodné maslá a vzácne oleje. Krúživými pohybmi prepeelingujeme pleť tváre, krk a dekolt, niekoľko minút pracujeme na pokožke peelingom , potom pridáme pár kvapiek vzácneho omladzujúceho tonika, prostredníctvom čoho sa homogenizuje textúra a rozpustia sa zrniečka peelingu. Peeling má vďaka špeciálnym účinným zložkám a Pistacie lentiscus mimoriadné omladzujúce účinky.

Tonizácia: pomocou štetca nanesieme vzácne omladzujúce toniku na pleť tváre, krk a dekolt a jemne vklepkáme do pleti. Je to koncentrát výťažku Nevädze, kyseliny hyalurónovej a ametystu, ktorý ochraňuje pleť ako ochranný štít , zabraňuje strate vody z pokožky, a obsahuje unikátny prírodný polymér s antistresovým účinkom voči nepriaznivým vplyvom z vonkajšieho prostredia.

Masáž: špeciálnym masážnym prípravkom 75.15 vykonáme masáž tváre, krku a dekoltu. Základom masáže je zlepšenie mikrocirkulácie pokožky, spustenie vyplavovania toxických látok, a zároveň vpravovanie účinných látok s liftingovým účinkom do pokožky. Tento gélovitý masážny krém umožňuje hĺbkovú a vyživujúcu masáž práve svojou unikátnou textúrou, ktorá zabezpečuje potrebné prilnutie a zároveň maximálnu jemnosť. Hlavnou účinou zložkou je výťažok z Pistacie lentiscus s omladzujúcim účinkom, ako aj olej z Mučenky a mandľový olej s účinkom zvyšovania elasticity pokožky a v neposlednom rade vitamín E s anioxidačným účinkom.

Očná maska: gélovú masku na oči 75.15 vymiešame z morského prášku a studenej vody. Priamo na očné viečka nanesieme hrubú vrstvu, na tvár, krk a dekolt nanesieme jemnú vrstvu pomocou štetca. Táto maska obsahuje výnimočnú červenú riasu , resp. jej výťažok, ktorej vysoký obsah galaktanu stimuluje intenzívnu tvorbu kolagénu, vo veľkej miere hydratuje a zjemňuje pleť. Durvillea Antarctica hnedá riasa , obsiahnutá v maske, doplňuje minerálne látky a má regeneračný účinok, Aloe vera s ukľudňujúcim a hydratačným účinkom a výťažok z Rakytníka má ochranný účinok pred predčasným stárnutím.

Gélovú masku 75.15 necháme pôsobiť na očiach 15 minút, počas ktorých vykonáme masáž na tvári, krku a dekolte s už nanesenou tenkou vrstvou masky, alebo vykonáme ultrazvukové alebo rádiofrekvenčné ošetrernie. Po uplynutí doby pôsobenia odstránime zostatok masky mokrou hubkou.

Royal maska: maska 75.15 Royal vo veľkej miere a s okamžite viditeľným účinkom zjemňuje vrásky, zlepšuje a formuje kontúry tváre. Obsahuje Ametist, s vysokým obsahom mangánu , čo dodáva jej fialovú farbu, ako aj výťažok z Pistacie lentiscus s omladzujúcim účinkom.

Masku vymiešame z prášku a aktivátora, až kým dosiahneme krémovú štruktúru, špachtľou nanesieme na celú tvár a krk a necháme pôsobiť 15-20 minút, do stuhnutia.

Po uplynití doby pôsobenia ju jemnými pohybmi stiahneme .

Ukončenie ošetrenia: denným liftingovým krémom 75.15 a intenzívnym sérom 75.15 na očné kontúry, jemne premasírujeme pleť tváre, krk a dekolt, ako aj očné okolie.

Tieto prípravky sú veľmi bohaté na špeciálne účinné zložky, krém 75.15 na výťažok z Pistacie lentiscus s omladzujúcim účinkom, kyselinu hyalurónovú, beta-glukán, Karité maslo, vitamíny A, E ako aj UV filter.

Intenzívne sérum 75.15 na očné kontúry je kozmetický prípravok 3 IN 1 pôsobí proti vačkom, tmavým kruhom a vráskam pod očami. Má chladivý a ošetrujúci efekt, okamžitý zpevňujúci účinok.